پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

به بروزترين وبلاگ جامع اخبار استاني خوش آمديد

كاهش ۱۰ درصدي خطر ابتلا به بيماري قلبي با شام گياهي

۵ بازديد

مجله رز / خراسان رضوي طبق گفته انجمن غدد درون ريز ، خوردن يك وعده غذايي گياهي مي تواند خطر بيماري قلبي را 10 درصد كاهش دهد. محققاني كه افراد حاوي كربوهيدرات هاي تصفيه شده و غذاهاي چرب را براي خوردن شام بيش از حد تصفيه مي كنند ، احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي …

كاهش ۱۰ درصدي خطر ابتلا به بيماري قلبي با شام گياهي https://rosemag.ir/2021/05/27/كاهش-۱۰-درصدي-خطر-ابتلا-به-بيماري-قلبي-ب/ مجله رز Thu, 27 May 2021 04:36:32 0000 مجله علمي و پزشكي https://rosemag.ir/2021/05/27/كاهش-۱۰-درصدي-خطر-ابتلا-به-بيماري-قلبي-ب/ مجله رز / خراسان رضوي طبق گفته انجمن غدد درون ريز ، خوردن يك وعده غذايي گياهي مي تواند خطر بيماري قلبي را 10 درصد كاهش دهد. محققاني كه افراد حاوي كربوهيدرات هاي تصفيه شده و غذاهاي چرب را براي خوردن شام بيش از حد تصفيه مي كنند ، احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي …

مجله رز / خراسان رضوي طبق گفته انجمن غدد درون ريز ، خوردن يك وعده غذايي گياهي مي تواند خطر بيماري قلبي را 10 درصد كاهش دهد.

محققاني كه افراد حاوي كربوهيدرات هاي تصفيه شده و غذاهاي چرب را براي خوردن شام بيش از حد تصفيه مي كنند ، احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي بسيار بيشتر از كساني است كه صبحانه خورده اند. به طور كلي دلايل نارسايي احتقاني قلب حمله قلبي و سكته هاي قلبي عروقي است.

سازمان بهداشت جهاني گزارش مي كند كه هر ساله 17.9 ميليون نفر به دليل بيماري هاي قلبي عروقي جان خود را از دست مي دهند كه 31 درصد از كل مرگ و مير در جهان را در خود جاي داده است. شما هميشه بايد از چربي هاي اشباع شده ، غذاهاي فرآوري شده و قندهاي ساده براي خطر بيشتر بيماري هاي قلبي عروقي ، براي دنياي خارج ، استفاده كنيد. در مقابل ، يك رژيم غذايي مناسب براي قلب ، كه گوشت كمتري مصرف مي كند و غلات و سبزيجات بيشتري مصرف مي كند ، مي تواند خطر بيماري هاي قلبي عروقي را به ميزان قابل توجهي كاهش دهد.

محققان بايد شير شير را براي ارائه راه حل و از جمله كاهش خطر بيماري هاي قلبي مورد توجه قرار دهند. داده هاي نظرسنجي ملي بهداشت و تغذيه در (Nhan) ، كه شامل 27،911 بزرگسال در ايالات متحده است ، مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. داده هاي رژيم غذايي در گفتگو با شركت كنندگان به مدت دو روز جمع آوري شده است.

محققان با مقايسه شركت كنندگان ، ميزان بيماري هاي قلبي با انواع غذا خوردن ، چربي ها ، كربوهيدرات ها و پروتئين ها ، براي ناهار و شام ، صبحانه يك گياهخوار است و دريافتند كه غذا خوردن با 10 درصد كاهش خطر بيماري هاي قلبي عروقي همراه است.

محققان گفتند: “رژيم غذايي سالم هميشه توصيه مي شود ، به ويژه براي افرادي كه در معرض خطر بيماري هاي قلبي و آتش سوزي هستند ، متوجه شديم كه براي شام به طور انبوه گوشت و كربوهيدرات كمتري مي خورند.”

در اين مطالعه در مجله Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شده است.

پيام آخر

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.